Maria med kameran i handen


Att en bild säger mer än tusen ord stämmer till hundra procent. Det gör den. På riktigt. Testa själv en dag du har tråkigt.
Just de här tusen orden har fått mig att tänka efter. Att man verkligen kan se tusen ord på en och samma gång i en enda bild är helt vansinigt. Att man kan se så mycket känslor och minnen genom bilder. Det har gjort att jag själv vill skapa egna bilder. Helt unika bilder som ingen annan har tagit innan. Egna bilder som ingen annan har sett tusen ord i förut.

Att jag har min egen kamera, och att jag har fångat upp mitt intresse för fotografering är något som i princip har förändrat mitt liv. Det är konstigt när man tänker på det, men jag har insett att det faktiskt stämmer. Jag har möjlighet att ta med min kamera överallt och jag fotograferar så ofta jag har lust och tid till det. Det är något som får mig att må bra. Något jag kan sätta nya mål framför och som får mig att vilja utvecklas mer och mer, bli bättre, och tycka det är ännu roligare. 

För jag tror att det gäller att sätta mål och försöka leva upp till sina drömmar. Att verkligen försöka tills det går. Just nu är mitt mål att bara bli bättre. Att utvecklas och fota mycket. Det är ett ganska okonkret och litet mål, men det räcker för mig, och för att jag ska tycka det är roligt.

Det är så jag trivs bäst. Med kameran i handen och hela världen som väntar framför mig på att fotograferas.
Jag heter Maria, jag är femton år och jag hoppas att du kommer att gilla min blogg.

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

så fina bilder!

2012-03-02 @ 00:14:07
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0